#OstanimoOdgovorni

Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike DV Trilj

23.03.2022.
Potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike DV Trilj

U Trilju je danas po prvi put potpisan Kolektivni ugovor za zaposlenike Dječjeg vrtića Trilj. Rezultat je to pregovora u kojima je gradonačelnik, Ivan Bugarin pokazao da razumije i podržava predškolski odgoj, te djelatnike vrtića koji svojim znanjem i stručnošću pridonose sretnom i ispunjenom djetinjstvu djece.

Uz nazočnost sindikalne povjerenice, Ane Jurić i tajnika SRPOOH-a, Slavena Vukašinca, Kolektivni ugovor potpisali su gradonačelnik, Ivan Bugarin i predsjednica SRPOOH-a, Iskra Vostrel Prpić.

‘Ovim ugovorom regulirana su prava i obveze zaposlenika, uređeno je pitanje plaća i drugih materijalnih prava, radnog vremena i organizacije rada. Dogovorena je i daljnja suradnja za još kvalitetnije uvjete rada djelatnica i djelatnika našeg vrtića, te se na tome iskreno zahvaljujem’ – poručila je Ana Jurić, sindikalna povjerenica DV Trilj.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.