#OstanimoOdgovorni

Dan planeta Zemlje: U Trilju ekološka akcija ‘Zelena čistka’

20.04.2022.
Dan planeta Zemlje: U Trilju ekološka akcija ‘Zelena čistka’

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje, Turistička zajednica grada Trilja i Grad Trilj organiziraju eko akciju ”Zelena čistka” koja će se održati 23.travnja 2022. (subota) s početkom u 9 sati. Lokacija čišćenja je divlji deponij uz lokalnu cestu 6149 Strmendolac-Ugljane, 200 m od ulaza u Crveni klanac.

Cilj ove akcije je povećati svijest o važnosti osobne brige za okoliš, s posebnim naglaskom na bogatstvo flore i faune, te dugoročnu zaštitu i očuvanje zdravlja svih stanovnika.

Okupljanje svih volontera je u 9:00 sati na raskrižju ceste Strmendolac-Ugljane odakle će svi zajedno krenuti prema lokaciji, te će od koordinatora akcije dobiti daljnje upute i raspored čišćenja po sektorima.

Prijaviti se može putem Facebook stranice VisitTrilj, službenog maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., ili na sam dan akcije čišćenja, a sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 097 762 55 22

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.