#OstanimoOdgovorni

Zelena čistka 2018. u Trilju

07.09.2018.
Zelena čistka 2018. u Trilju

Grad Trilj, Turistička zajednica grada Trilja, DVD Trilj i HGSS uključiti će se u kampanju Zelena čistka 2018. u sklopu globalne akcija World Cleanup Day koji će se održati 22. rujna 2018. godine od 09:00 do 14:00 sati.

Cilj ove akcije je povećati svijesti o važnosti osobne brige za okoliš, s posebnim naglaskom na očuvanje voda – rijeke Cetine, bogatstvo flore i faune, te dugoročnu zaštitu i očuvanje zdravlja svih stanovnika.

Okupljanje svih volontera je u 9:00 sati u gradskom parku Trilj gdje će od koordinatora akcije dobiti daljnje upute i raspored čišćenja po sektorima – od Drinića do nogometnog centra ”Luke”, od starog mosta do Piketa te na još 4 lokacije.

Za prikupljanje sitnog otpada osigurane su rukavice i vrećice, a za krupni otpad kontejneri i kante na 3 lokacije. Svi sudionici su dužni nositi odgovarajuću odjeću i obuću, te priručni alat ukoliko imaju.

Ovim putem pozivamo i sve sugrađane da se pridruže te da zajedno učinimo Trilj ljepšim i zdravijim mjestom za život. Akcija čišćenja je prilagođena svim dobnim skupinama, a za sve volontere osiguran je obrok nakon provedene akcije.

Molimo da najdalje do 12. rujna 2018. potvrdite svoje sudjelovanje na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.