#OstanimoOdgovorni

Uskoro pedijatrijska ordinacija u Trilju

09.05.2022.
Uskoro pedijatrijska ordinacija u Trilju

Župan Blaženko Boban, ravnatelj Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije, dr. Marko Rađa i gradonačelnik Trilja, Ivan Bugarin obišli su danas radove na obnovi triljske ispostave Doma zdravlja Splitsko-dalmatinske županije.

Župan Boban posebno je naglasio da će Trilj nakon obnove ovih prostorija dobiti pedijatrijsku ordinaciju.

‘To je ono što je posebno bitno za roditelje i djecu s ovoga područja jer više neće morati ići u Sinj ili Split. Ne radi se tu samo o Trilju nego i o Općini Otok, ali i dijelu Imotske krajine poput Ciste ili Lovreća. Cijeli ovaj kraj će ovdje imati pedijatrijsku uslugu’, izjavio je župan Boban.

Ravnatelj Doma zdravlja SDŽ, dr. Marko Rađa naglasio je da su radovi vrijedni oko 2,9 milijuna kuna.

‘Manji dio ambulante u Trilju obnovili smo prije četiri godine. Ovaj južni dio koji je veći i iziskuje veća financijska ulaganja smo sada odlučili obnoviti jer su se stvorili svi preduvjeti i sredstva kako bi se i taj dio sredio’, izjavio je Rađa.

Triljski gradonačelnik Ivan Bugarin izrazio je zadovoljstvo suradnjom sa Splitsko-dalmatinskom županijom.

‘Veseli me suradnja sa Županijom i Domom zdravlja. Ovaj projekt smo pripremali nekoliko mjeseci. Ovim radovima steći će se preduvjeti i prostor za rad pedijatra. Još jednom želim zahvaliti županu i ravnatelju Doma zdravlja. Rok za završetak radova je 60 dana, nakon čega ćemo ići u dovođenje pedijatra’, izjavio je Bugarin.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.