#OstanimoOdgovorni

Osnovana Zajednica sportova grada Trilja

29.01.2022.
Osnovana Zajednica sportova grada Trilja

U triljskoj Gradskoj vijećnici sinoć je održana prva sjednica Zajednice sportova grada Trilja. Predsjednici sportskih udruga s područja grada Trilja na sjednici su predložili i jednoglasno izabrali članove Uprave Zajednice.

Za predsjednika je izabran Mario Dragušica, a za potpredsjednika Martin Klapež. Članovi Upravnog odbora su Grgo Vukas, Toni Dukić, Branko Šipić, Jozo Šušnjara i Antonio Živaljić. U Nadzorni odbor izabrani su Ante Marić, Branimir Gilić i Boženko Žuljević.

‘Ovo je iskorak za Grad Trilj, kojim zajedno želimo sve sportove, kao i sportske udruge, podignuti na višu razinu. Trilj je oduvijek imao izvrsne sportaše. Radom i upornošću vratit ćemo našem Trilju titulu sportskog grada. Svim izabranima želim puno uspjeha u daljnjem radu’, poručio je gradonačelnik Ivan Bugarin, koji je nazočio prvoj sjednici Zajednice sportova Grada Trilja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Nastavkom korištenja naših internetskih stranica vi prihvaćate našu upotrebu kolačića.